Winnaars bij Lotto

 
 

Trouwe speler van Lotto is multimiljonair

Zaterdag 27 juni 2015 - Bij de trekking van Lotto op zaterdag 27 juni viel de jackpot van € 23,9 miljoen. De gelukkige winnaar is een Lotto-abonneespeler uit de regio Eindhoven. Hij voorspelde als enige de winnende zes getallen én de kleur goed en hoeft de prijs daarom niet te delen.

De winnaar speelde mee met de getallen 3 – 7 – 19 – 22 – 25 – 38 en de kleur groen. Aansluitend aan zijn bezoek aan het hoofdkantoor had de winnaar een ook een gesprek met de notaris, die hem ook enkele tips gaf, zoals: "In eerste instantie kun je het geld op een spaarrekening zetten, dan ontvang je ook rente." Waarop de winnaar de ontnuchterende opmerking maakte: "Rente? Ik heb toch helemaal geen rente nodig!" Ter plekke bedacht de winnaar dat hij nu wel een werkster kon betalen om zijn vrouw te ontlasten en hij wilde zeker zijn familie laten delen in het immense geldbedrag. En wat was onderweg naar huis de eerste lunch van deze kersverse multimiljonair? Een uitsmijter bij Van der Valk.

 

Winnaar van 1 miljoen euro heeft zich nog niet gemeld

Zaterdag 1 augustus 2015 - Sinds zaterdag 1 augustus zijn wij op zoek naar de winnaar die 1 miljoen euro heeft gewonnen met de getallen 3 - 9 - 26 - 28 - 34 - 38. Er is niet veel bekend over de winnaar behalve dat het winnende lot is gekocht bij de Nettomarkt aan de Pleinweg 156-172 in Rotterdam. Het gaat om een winkelspeler die tijdens de Lottotrekking van 1 augustus 2015 1 miljoen euro bruto heeft gewonnen. Hij of zij heeft als enige de zes winnende getallen goed voorspeld.

"Om de winnaar zo snel mogelijk te vinden roepen wij iedereen die in Rotterdam een Lotto-lot heeft gekocht op om nog eens goed te kijken, want wellicht ben jij degene die bijvoorbeeld nog last-minute op vakantie kan", aldus Rieneke van de Laar, woordvoerder bij De Lotto.

 

Rotterdammer wint twee keer in 1 maand

Zaterdag 10 oktober 2015 - Een 65-jarige man uit Rotterdam won zowel in september als in oktober 2015 de tweede prijs van € 100.000 met Lotto. In beide gevallen deelde hij deze prijs met een aantal andere winnaars. Hij is dus nog geen miljonair, maar zijn droom om een wasserette te openen is binnen handbereik.

“We zouden nog graag een wasserette willen openen bij ons in de buurt, dus ik kon dat geld hartstikke goed gebruiken. Maar pas later hoorde we dat ik niet de enige was die de tweede prijs had gewonnen. De prijs van september moest ik delen met 14 anderen, toen bleef er niet zoveel geld over als ik had gehoopt. Dat geld heb ik netjes opzij gezet, want we willen nog steeds een wasserette beginnen. Ik speel daarom ook nog altijd mee met Lotto, want een wasserette te beginnen kost best wel veel geld.”

Zaterdag 10 oktober was het weer raak. “Ik speelde mee met de leeftijden van mijn kinderen en de maand waarin mijn grote idool Jimi Hendrix kwam te overlijden: ik gebruikte het getal 9. Ik won opnieuw de tweede prijs! En natuurlijk ben ik hartstikke blij, maar ik had wel meer verwacht, want de wasserette is er namelijk nog steeds niet. Deze keer hoefde ik de geldprijs gelukkig maar met 9 anderen te delen, dus ik kom al aardig in de buurt.”

Beide winnende loten zijn verkocht bij Tabac & Gifts Bisri in Rotterdam.

 
 
 
Content Server Image
Akkoord

Wij maken gebruik van cookies om inzicht te krijgen in de vraag hoe men onze website bereikt en hoe de website wordt gebruikt. Bij het bezoeken van onze website, gaat u akkoord met dit gebruik. U accepteert bij gebruikmaking van onze site onze Privacy voorwaarden.